Stuwadoor nodig?

Als u wilt laden of lossen in Rotterdam is het belangrijk dat u een betrouwbare stuwadoor vindt. Eentje die uitstekende service verleent, flexibel is in de dienstverlening en efficiënt te werk gaat. Die waarden staan centraal bij JC Meijer. Als ervaren stuwadoor bedrijf kunnen wij als geen ander uw schip gebalanceerd laden en lossen. Het laden en lossen gebeurt bij JC Meijers altijd door goed opgeleide mensen. Wij kennen namelijk de risico’s die mens en lading lopen tijdens het transport. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als stuwadoor? Neem dan contact met ons op.

Stuwadoor met connecties

JC Meijers is centraal gelegen in de Rotterdamse haven. Door die centrale ligging en door onze vele connecties in de vervoerswereld kunnen wij fungeren als draaischijf voor uw ladingen. Wij kunnen zo uw complete logistiek ondersteunen. Ook kunnen wij uw lading tijdelijk opslaan. Wij beschikken namelijk over eigen kade- en loodsruimte. Onze loods heeft een oppervlakte van ongeveer 2500 m² en onze open ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 15.000 m². Uw goederen worden bij ons altijd elektronisch beveiligd en gecontroleerd met videocamera’s.

Experts in stuwadoring

Als stuwadoor doen wij meer dan alleen het laden en lossen van uw vracht. Wij verzorgen voor u de gehele afwikkeling met betrekking tot invoer, uitvoer en doorvoer. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld ook de complete douane afhandeling doen. Onze douane specialisten zijn op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Zo kunnen we u op het gebied van douane afhandeling compleet ontzorgen. Ook als expediteur kunnen wij u van dienst zijn. Onze expeditieafdeling is AEO gecertificeerd en staat garant voor een logistieke oplossing op maat. Of het nu transport over zee is, per trein of per truck: JC Meijers regelt het voor u. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als stuwadoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Klanten vonden ons via: container verwerking Rotterdam, transportkosten berekenen, container verschepen, zee-container transport, stuwadoor