BETROKKEN, SERVICEGERICHT, EN VOORAL EFFICIËNT

Container verschepen in Rotterdam

Wilt u uw container verschepen? Dan bent u bij J.C. Meijers aan het juiste adres. Als stuwadoorsbedrijf bemiddelen wij bij alle formaliteiten die komen kijken bij het container verschepen. J.C. Meijers kan voor u als het ware fungeren als draaischijf in de Rotterdamse haven. Onze kerntaak daarbij is het laden en lossen van schepen. Daarin hebben wij een goede naam qua service, flexibiliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Door onze centrale ligging in de Rotterdamse haven en onze decennia lange ervaring hebben wij een groot netwerk van partners opgebouwd. Zodoende kunt u het gehele proces van verschepen aan ons overlaten. Dus wilt u een container verschepen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Contact Expeditie

Douane expediteur

Een noodzakelijk onderdeel van het verschepen van goederen is de douane afhandeling en andere formaliteiten. J.C. Meijers kan ook dat voor u volledig uit handen nemen. Of het nu gaat om het inklaren van goederen, het verzorgen van alle benodigde documenten voor de douane of bijvoorbeeld het regelen van transport: J.C. Meijers is uw partner. J.C. Meijers heeft bovendien een eigen loods in de Rotterdamse haven. Zo kunnen uw goederen tijdelijk worden opgeslagen wanneer wij deze hebben gelost. De totale oppervlakte van de loods is 2500 m². Daarnaast beschikt J.C. Meijers over een open terrein van ongeveer 15000m². Ook hier kunnen uw goederen opgeslagen worden. Zowel onze loods als ons open terrein zijn volledig beveiligd door videocamera’s.

Kwaliteit voorop

Bij J.C. Meijers staat kwaliteit altijd voorop als het gaat om een container verschepen. Wij laden en lossen uw vracht met behulp van kranen die een maximum hijscapaciteit hebben van 120 ton. Al onze laad en los werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide mensen. Wij hanteren bovendien altijd uiterste precisie. Met onze jarenlange ervaring weten wij namelijk als geen ander wat de risico’s zijn voor uw vracht en onze lading zijn bij het laden en lossen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op