Container verwerking Rotterdam

Als u heeft gezocht naar container verwerking Rotterdam, dan bent u bij J.C. Meijers aan het juiste adres. In de haven van Rotterdam biedt J.C. Meijers de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek. Voor zowel grote als kleine klanten. Container verwerking in Rotterdam is een proces waar vaak veel partijen bij betrokken zijn. Uw lading moet gelost worden, opgeslagen, het moet goedgekeurd worden door de douane en vervolgens ook nog eens vervoerd worden naar de juiste locatie. J.C. Meijers weet als geen ander hoeveel werk het kan zijn om dit hele proces te organiseren. Wij nemen daarom dan ook graag dit proces voor u uit handen. Dus bent u op zoek naar container verwerking Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden geheel vrijblijvend al uw vragen.

 

Unieke service

De kern van ons bedrijf is het laden en lossen van vracht. In de loop der jaren hebben wij onze expertise en werkzaamheden echter flink uitgebreid. Zo hebben wij in de haven van Rotterdam onze eigen loods, waar wij uw vracht tijdelijk kunnen opslaan. Naast onze loods hebben wij bovendien een groot opslagterrein. Goed beveiligd, dus uw lading is in goede handen bij J.C. Meijers. Daarnaast zijn wij als expediteur in Rotterdam in staat om al uw douane zaken goed af te handelen. Dat bespaart u een hoop papierwerk en levert u veel gemak op. Verder hebben wij door onze jarenlange ervaring een groot netwerk aan vervoerders opgebouwd. Wij kunnen uw vracht daardoor ook gemakkelijk van A naar B transporteren. Zo werkt J.C. Meijers als het ware als een soort draaischijf voor uw vracht. Deze unieke service wordt bovendien vergemakkelijkt door de centrale ligging die J.C. Meijers heeft in de haven van Rotterdam. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Klanten vonden ons via: container verwerking Rotterdam, transportkosten berekenen, container verschepen, zee-container transport, stuwadoor