BETROKKEN, SERVICEGERICHT, EN VOORAL EFFICIËNT

Containerterminal Rotterdam

In de Rotterdamse haven biedt J.C. Meijers zowel grote als kleine klanten de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek. J.C. Meijers is in de containerterminal Rotterdam als geen ander thuis is container op- en overslag. Zowel import als export kunt u uitbesteden aan stuwadoor J.C. Meijers.

J.C. Meijers op containerterminal Rotterdam

Wij nemen uw zorgen uit handen en laten uw container door derden vervoeren. Als stuwadoor in Rotterdam zijn wij bij import, export en opslag van goederen bij uitstek uw partner. De afgelopen jaren hebben wij in de containerterminal Rotterdam een goede naam opgebouwd op service, flexibiliteit, efficiency en betrouwbaarheid.

Op de containerterminal Rotterdam leveren wij ook dienst als douane expediteur. Bij zowel import als export verzorgen wij de complete douane afhandeling, formaliteiten voor de rederij en eventueel transport via rail, truck of barge. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

Vragen omtrent containerterminal Rotterdam?

Heeft u nog vragen omtrent de diensten van J.C. Meijers op containerterminal Rotterdam? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 010 – 495 30 33 of ons contactformulier.