BETROKKEN, SERVICEGERICHT, EN VOORAL EFFICIËNT

Inklaren goederen

Tijdens het inklaren van goederen wordt een aangevoerde scheepslading aangegeven om inkomende rechten te betalen. Als stuwadoor in Rotterdam houdt J.C. Meijers zich dagelijks bezig met het inklaren van goederen.

Inklaren goederen door J.C. Meijers

Het inklaren van goederen kunt u aan J.C. Meijers overlaten. J.C. Meijers is als stuwadoor in Rotterdam, expediteur en voor opslag van goederen bij uitstek uw partner. Wij hebben een goede naam qua service, flexibiliteit, efficiency en betrouwbaarheid. Als douane expediteur in Rotterdam verzorgen wij de complete douane afhandeling, de formaliteiten voor de rederij en het transport via spoor, vrachtwagen en barge. Wij houden ons dagelijks bezig met alle formaliteiten die te maken hebben met import van goederen, zoals inklaren goederen en bemiddeling van transport. Eventueel kunnen wij ook uw zorgen rondom het transport uit handen nemen.

Voor het importeren en inklaren van goederen in Rotterdam kunt u op J.C. Meijers vertrouwen. Dankzij jaren ervaring en goed opgeleide medewerkers bent u bij ons verzekerd van een goede afhandeling. Bij J.C. Meijers kunt u de beste service verwachten.

Vragen omtrent inklaren goederen?

Heeft u nog vragen omtrent het inklaren van goederen? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Met eventuele vragen kunt u telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 010 – 495 30 33, of het contactformulier invullen. Inklaren goederen laat u over aan de experts van J.C. Meijers!

Neem contact op