BETROKKEN, SERVICEGERICHT, EN VOORAL EFFICIËNT

Stuwadoring

Stuwadoring is een belangrijke tak van het bedrijf. Bij stuwadoring in Rotterdam is het taak diverse schepen gebalanceerd te laden en lossen. Daarnaast zorgt een stuwadoor voor de opslag en overslag van goederen. Als stuwadoor in Rotterdam houden wij ons bezig met het inklaren van goederen en laden en lossen wij bij J.C. Meijers zeeschepen, binnenvaartschepen en pontons in de containerterminal Rotterdam.

Inklaren goederen Containertermina

Stuwadoor J.C. Meijers

J.C. Meijers heeft diverse jaren ervaring als stuwadoor in Rotterdam. Wij verzorgen de gehele afwikkeling met betrekking tot de invoer, uit- en doorvoer van uw goederen via de Rotterdamse haven. Als stuwadoor in Rotterdam richten wij ons voornamelijk op conventioneel stukgoed in al zijn verschijningsvormen (pallets, bundels, vaten, auto’s, kisten en projectladingen in combinatie met heavylifts).

Het laden en lossen van stukgoed met kranen met een maximum hijscapaciteit van 120 ton, vorkheftrucks en hijsmateriaal wordt uitgevoerd door goed opgeleide mensen. Wij kennen de risico’s die zowel mens als lading lopen tijdens het transport. Dankzij deze professionele manier van stuwadoring garanderen wij u de beste service: bij J.C. Meijers zijn uw goederen in goede handen!

Stuwadoring
Stuwadoring is het hart van ons bedrijf. Wij laden en lossen zeeschepen, binnenvaartschepen en pontons in Rotterdam.
Expeditie
Naast het eigenlijke vervoer, verzorgen we als zeehavenexpediteur de gehele organisatie rondom de in-, uit- en doorvoer van uw producten via de Rotterdamse haven.
Opslag
Nadat uw goederen zijn gelost, kunnen zij tijdelijk worden opgeslagen in onze schone en representatieve loods.

Vragen over stuwadoor J.C. Meijers?

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden van stuwadoor J.C. Meijers? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 010 – 428 43 72. Voor kwaliteit stuwadoring bent u bij J.C. Meijers aan het juiste adres!