Transportkosten berekenen

Wilt u containers verschepen of vervoeren over land? Dan wilt u van tevoren ook de transportkosten berekenen, zodat u zeker weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Transportkosten berekenen kan echter nog een flinke klus zijn, doordat u gedurende een transporttraject vaak met veel verschillende partijen te maken hebt. J.C. Meijers maakt dat overbodig. Door onze centrale ligging in de Rotterdamse Haven en de goede contacten die wij in de loop der jaren hebben op gebouwd in de transportwereld kunnen wij uw gehele transporttraject verzorgen. Op die manier heeft u één partner, van begin tot eind. Transportkosten berekenen doen wij voor u. Zo weet u van tevoren met welke kosten u rekening kunt houden. Met de service van J.C. Meijers bespaart u tijd, moeite én geld! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Complete service

Bij J.C. Meijers kunt u terecht voor diverse onderdelen van transport. De kerntaak van J.C. Meijers is het laden en lossen van schepen. Stuwadoring in de haven van Rotterdam is waarmee wij groot zijn geworden en waar wij nog altijd groot mee zijn. Onze services zijn in de loop der jaren echter flink uitgebreid. Als expediteur in Rotterdam kunnen wij namelijk ook al uw douane zaken afhandelen. Heeft u goederen die tijdelijk opgeslagen moeten worden? Wij hebben onze eigen loods en opslagterrein in de haven van Rotterdam. Beveiligd, dus uw vracht is bij ons in goede handen. Met deze extra services en ons grote netwerk in en rondom Rotterdam kunnen wij voor u als het ware als draaischijf voor al uw ladingen functioneren. Transportkosten berekenen wordt zo bovendien makkelijker dan ooit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct of stuur een mailtje. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

 

Klanten vonden ons via: container verwerking Rotterdam, transportkosten berekenen, container verschepen, zee-container transport, stuwadoor